Profile index
Film EM 2012
Film MS open 2013
Flyvende DNA

Promotion video
Sponsor


Påske Stævne veloverstået
2 dage der stod i sejladsens tegn, så bliver de ikke bedre. Af sted Torsdag og til Skovshoved, det var her vi skulle holde til, Hellerup havn kan ikke rumme de mange både, og de fleste A-cats ligger i forvejen i Skovshoved, så det passer jo fint.
Der skal sejles på udlagt bane mellem Hellerup og Skovshoved, det er op-ned med en afstikker, den deler vi med CB66 og Ynglinge, OK jollerne har samme start/mål linje som os men sejler ellers deres egen bane.

Påske Stævne veloverstået

Sejladserne skulle skydes i gang fredag kl. 10 var men pga. total manglende vind blev det kl. 13 men så kom vinden også, i løbet af 5-7 min var der 5-6 ms. Imponerende.
I den første sejlads var endelig i gang starten gik fint, højden var også god, for god og farten var ikke i top. Der var for meget power på, for trimmet var til let vejr, det duer ikke. Sluttede som 3er.
Anden sejlads var god og en top mærke runding som 2er i tæt duel med Martin, nu kommer der gang i de små centimeter på trim linerne. Martin kommer desværre foran og jeg slutter igen som 3er.
Tredje sejlads er skudt i gang, starten er ikke 100 % ok. Jeg vende hurtigt over, til min fordel, ved top mærket runder jeg som 2er og holder den hele vejen til mål. Thomas er et godt stykke foran i alle sejladser, der er stadig noget der skal hjem og trænes.
Så nåede vi ikke flere sejladser, så ind med bådene, og af sted til Hellerup hvor der var dækket op på restauranten, og hvor vi fik den fineste-bedste bøf mm. En ”enkelt” fadbamse blev det også.

Lørdag morgen på havnen, det var tydeligt at vinden var frisket op siden i går, men det gør heller ikke noget. Ud og ”smage” lidt på bølgerne. Sejlet skal flades helt og det blev de. Starten er skudt, jeg ligger lige efter Thomas og til læ for Martin, Christian og Pondus er i min læ. Martin og jeg sejler igen lige op, men jeg for opbygget et lille forspring og vender derefter, ud i trapezen og af sted det går. Kort tid efter sker det, trapez wiren springer, båden vælter til læ og jeg til lu, hmmm pis. I denne vind er man ikke meget værd uden, så det er en DNF lige hvor det gik så godt.
Det var en rigtig god tester for at se hvorvidt vinterens sejlads har givet pote. Tak til Hellerup Sejlklub for et super stævne, og for den ”fine” overnatnings mulighed. Ses i Påsken 2010.


[ Tilbage | Print | Send til en ven ] Opdateret: 23-04-2009 18:06
DNA A-class Catamaran
Danish A-Class Association
International A-Class Association (IACA)


• Tlf. +45 21 42 37 02 • E-mail: acat@acat.dk