Profile index
Film EM 2012
Film MS open 2013
Flyvende DNA

Promotion video
Sponsor


Travemünde woche, beretning
Travem... er et super arr. der er total styr på det. I år med et nyt tiltag, show sejlads inde foran byen (hele cirkuset) alle 5000-10000 besøgende og sejlere kan få det tæt på, se de forskellige både, hver eftermiddag, ny bådtype...

Travemünde woche, beretning

Dag 1
3 sejladser er planlagt og er er lovet frisk vind. Det viste sig at holde stik, 8-12ms gjorde at ca. 5-7 sejlere ikke gennemførte sidste sejlads.
1st.
Den sejlads var for mig ikke noget at råbe hurra for. jeg kunne ikke finde balancen ned af bakke. Det blev en 15 plads.
2nd.
Jeg finder roen og prøver at fokusere lidt og det giver pote... men mister et par pladser ved topmærket, ved ikke at holde tryk på.
Det blev en 7 plads
3rd.
Her er vinde frisket noget op og det er med at holde øje med bølge og pust, der er kontant afregning og mange ver rundt en eller flere gange, mig selv incl.
Det blev en 7 plads

Total en 7 plads

Dag 2
Der blev ikke sejlet, der var for meget vind.

Dag 3
De havde lovet 4-5 ms, det passede også ind til vi var ved start området så tiltog den jævnt og ved sidste sejlads ver den oppe på 8-10 igen.

Hertil skal siges at nu deler vi ikke kun bane med F18 men også med Folkebådene, sådan noget .... det er jo kap drivning, hvad laver de her.

4th.
Vejret passer mig og det hele køre nu godt, en meget tæt duel ved mærkerne er ikke at undgå og overblikket er ikke til at få, lige meget med det jeg får en 6 plads.

5th.
Det hele køre som i sidste sejlads men jeg vælter og ved første antagelse er det kun sejlpindene der er brækket så jeg gennemføre på en 11 plads.

6th.
Beslutningen er at sejle ind og ikke sejle sidste sejlads for at skåne sejlet.

Total en 8 plads

Show sejlads/brækket mast
Vi skulle til aften ind og sejle show sejlads, vinden var svag og solen stod højt, super. Men lige efter at jeg sejlede afsted fik jeg øje på at masten havde en bule "det skal den ikke have" så ind igen. Det var ikke kun et par brækket sejlpinde men en mast, sådan noget lort!!!

Ironisk nok var da der ikke blev sejlet nogle sejladser Søndag da der ikke var nogen vind.


[ Tilbage | Print | Send til en ven ] Opdateret: 07-09-2010 22:25
DNA A-class Catamaran
Danish A-Class Association
International A-Class Association (IACA)


• Tlf. +45 21 42 37 02 • E-mail: acat@acat.dk