Profile index
Film EM 2012
Film MS open 2013
Flyvende DNA

Promotion video
Sponsor


Nordic week 2012
Der var kamp om de flotte pladser og jeg gjorde det ikke nemmere for de andre at få dem. Vi sejlede fredag 5 sejladser, her var vinden i den svage ende og det gik egentligt godt. Senere kom der lidt små bølger og det var nok til at jeg blev frustreret over ikke at kunne holde den igang og lavede så nogle mindre gode resultater incl en OCS (tyvstart)

Nordic week 2012

Kryds i 4-6 ms det duer
Lørdagen viste sig at der skulle komme lidt mere vind. Det gik rigtigt godt specielt op af bakke hvor jeg efter en god start kunne holde mig forrest hele sejladsen i 3 sejladser af 6 for at der "lige" sneg sig en ind foran inden mållinjen. Men en super serie jeg fik lørdag og da dagen var omme var jeg også på en samlet anden plads. 

Kryds i 4-6 ms det duer

OCS er dyre bogstaver
Søndag startede godt med en 2 plads men anden sejlads blev en lorte sejlads hvor vinden forsvandt og vi måtte drive i mål og for at vi dernæst måtte vente 1 1/2 time på vind.
Så kom der vind og så laver jeg en OCS og med en dårlig anden sejlads måtte jeg "satse" lidt for mine to fratrækker er brugt på ocs'er så tæller de dårlige placeringer også. Det hjalp bare ikke noget så da dagen var omme lå jeg nu på en 4 plads.

OCS er dyre bogstaver

Thomas P. skriver:
Se på http://www.a-cat.dk/prog/topic.asp?TOPIC_ID=429


[ Tilbage | Print | Send til en ven ] Opdateret: 04-09-2012 23:19
DNA A-class Catamaran
Danish A-Class Association
International A-Class Association (IACA)


• Tlf. +45 21 42 37 02 • E-mail: acat@acat.dk