Profile index
Film EM 2012
Film MS open 2013
Flyvende DNA

Promotion video
Sponsor


A-cat Open Danish Nationals 2012
officiel beretning skrevet af den næst bedste dansker ved DM nemlig mig:

Sailing Aarhus var den fore gangende weekend vært for bland andet A-cattene og i forbindelse med Århus festuge var der fuld knald på den jyske hovedstad.
Vi havde besøg af 4 tyske sejlere så i alt 10 deltagere… Vi skulle sejle lørdag og søndag og uden max på antal sejladser.
De som kender Århus bugten behøver ingen nærmere forklaring, men de andre skal lige vide at hvis nogle nævner et sted med meget drejende og skiftende vind, så er det nok Århus bugten de taler om.
Vi havde 5 ½ sejlads lørdag. Den ½ for en sejlads hvor vinden drejede så meget at vi sejlede direkte fra bund til topmærke. De resterende 5 var rigtig fine sejladser og der blev virkeligt byttet om på placeringerne, så der var tale om ”ligeværdig” konkurrence.
Og alligevel tydede det på at Thomas P. og Thilo K. var hurtigst. Lars S. var nok den uheldigste mand i flåden der ikke nåede en sejlads lørdag pga. en smadder bom.
Søndag havde de lovet lidt mere vind og det kom der også. Og sejladserne endte stadigt med meget elevator i placeringerne.
I top 3 var ”ScanNet” Jørgen nu med på en række anden pladser, lige ind til han nu også skulle have nogle bogstaver pga. et brækket sværd. Guido S. der lå med en meget stabil serie på 3,4 & 5 pladser rykkede nu ind på en samlet 3 plads. Thilo K. på 1st. på Thomas P. på 2nd.

A-cat Open Danish Nationals 2012

5 sejladser blev sejlet søndag og vi kan nu se tilbage på et DM hvor der virkeligt blev trykket på speederen. En flok af forskellige sejlere vi delte bane med, fik øjnene op for at de ”nok” ikke sejler i de hurtigste både.
Tak til Sailing Aarhus for et godt stævne og til de frivillige for super forplejning og arrangement på land.
Vi ser nu frem til Harboe Cup hvor vi vil vise flaget, og deltage i, og som bliver det sidste danske stævne i år.

Resultater: se her

Og så skal det siges at jeg også fik foræret 5 point for ugenerede at sejle gennem en anden bane da vi var færdige lørdag :-((


[ Tilbage | Print | Send til en ven ] Opdateret: 04-09-2012 14:17
DNA A-class Catamaran
Danish A-Class Association
International A-Class Association (IACA)


• Tlf. +45 21 42 37 02 • E-mail: acat@acat.dk