Profile index
Film EM 2012
Film MS open 2013
Flyvende DNA

Promotion video
Sponsor


Schweriner Cat Cup
Sejler sæsonen er for længst i gang, men i år skulle a-cat Sejlerne vente længe på et stævne, efter vi blev "snydt" for påskestævnet i Hellerup.
Ikke destro mindre stod 6 danske sejlere klar til at give den gas ved Schweriner Cat Cup i weekenden. 19 både var med og der i blandt var flere rigtig dygtige sejlere så der var lagt op til at vi skulle give den gas, og der blev gået til stålet.

Schweriner Cat Cup

Med en dansker på 1,3,6,7,11 og 14 var vi godt tilfredse, og her skal lige nævnes at Peter Boldsen (bedre kendt fra sejlads med hans SeaCart "creme fræs") og Frank Lavrsen et unikum inde for sejlsport, havde deres debut ved dette stævne, efter de her i vinters erhvervede sig hver deres a-cat, og det var ikke svært at se begejstringen i ansigtet på dem efter 2 dages sejlads på den flotte sø.

Lørdag kl. 11 var der skipper møde og efterfulgt af det fineste "boy-band" i form af 20 voksne mænd i det stiveste dress synge valser.

3 sejladser lørdag, og der var nogen gode udfordringer, i at sejle på en sø da der var nogle "striber" med tryk og områder med nærmest ingen vind. Thomas P. lagde hårdt ud med en prik (1 af 4) og Lars S. med en 2. plads, Steffen B. på 4. og dernæst Peter B. på 6. og så var vi i gang.
2. sejlads kom der lidt mere vind, og vi kunne nu holde tryk hele vejen rundt.

Vi havde stadigt godt fat i den gode ende af feltet og nu kom Jørgen "ScanNet" også op i i toppen og sluttede med en 3. plads.
I dagens 3 sejlads skulle vi slå smart for at komme frem i bussen og her kunne man godt mærke at vi alle havde rystet rusten af fra vinterens hvilen.
Søndag have vi lidt mere vind ca. 6 ms. Og der blev sejlet stærkt. A-catte er helt oppe at køre ved denne vindstyrke og sejler ca. 12 knob på kryds.

Thomas P. fortsatte den gode stil med prik i første sejlads og Lars S. på 2. efter at havde vekslet placeringer et par gange. 5. sejlads var en undtagelse da Guido S. (GER) hev en 1. plads hjem og havde i øvrigt en flot serie. Og ellers 2., 3. og 4. pladser med danskere. 6 og sidste sejlads viste Jørgen "ScanNet" karakter ved at lave en prik og endte á point med Guido.


[ Tilbage | Print | Send til en ven ] Opdateret: 15-05-2013 23:51
DNA A-class Catamaran
Danish A-Class Association
International A-Class Association (IACA)


• Tlf. +45 21 42 37 02 • E-mail: acat@acat.dk