Profile index
Film EM 2012
Film MS open 2013
Flyvende DNA

Promotion video
Sponsor


Sail Extreme
2nd place, first losers place...
Det føles sådan, men må se i øjerne at en anden plads også er flot i dette selvskab. Der blev kæmpet hårdt og sejlet stærkt. Jeg havde lidt problemer med at få omskiftet på kryds, når vinden kørte op og ned, hvilket den gjorde hele tiden.

Sail Extreme

Officiel beretning
Den danske A-cat flåde var flot præsenteret ved weekendens Sail-Extreme i Kerteminde, 10 danske både var tilmeldt hvoraf de fleste var gamle kendinger, kun med 1 undtagelse, Leif Nielsen er det nye medlem af foreningen, lidt en ilddåb men generelt flot sejlet som helt ny i katamaran verdenen. Vi delte bane med Contender og 29’er som fungerede rigtigt godt.
Lørdag blev der sejlet 4 sejladser i 8ms og aftagende til 5ms. Enkelte samlede på bokstaver (DNF) og ellers blev der gået til stålet. Søndag blev der ligeledes sejlet 4 sejladser med meget varierende vindstyrke og retning. Det gav udfordringer på banen og til baneledelsen, hvor end vi alle fik det bedste ud af det.
Se http://sailwave.com/results/Kerteminde/sx15-a_cat-res1.htm for fuld resultat liste, hvor man også kan få et godt billede af hvor tæt der blev sejlet. Sejladserne varierede fra 30min og op, for de hurtigste og med undtagelse af sidste sejlads var alle på 3 omgange.

Officiel beretning

Min Baad skriver
Tjekkede A-Cats i Kerteminde:

http://minbaad.dk/nyhed/archive/2015/26/may/article/tjekkede-a-cats-i-kerteminde-paasch-vinder/


[ Tilbage | Print | Send til en ven ] Opdateret: 27-05-2015 14:25
DNA A-class Catamaran
Danish A-Class Association
International A-Class Association (IACA)


• Tlf. +45 21 42 37 02 • E-mail: acat@acat.dk